Перегляд одного допису
Старий 16.12.2011, 16:28   #247
симчич
Moderator

Дописи: 6.630
Ukraine
Типово

Назвали перших коментаторів Євро-2012
Матчі Євро-2012 на «Першому Національному» будуть коментувати три журналісти

Матчі Євро-2012 на «Першому Національному» будуть коментувати три журналісти, одним з яких буде спортивний оглядач каналу Андрій Столярчук. Про це Інформаційному центру «Україна-2012» розповів заступник генерального директора НТКУ Михайло Метревелі.

«Точно буде коментувати матчі Євро-2012 наш Андрій Столярчук. Він буде одним з трьох коментаторів, яких ми запросимо. Зараз у нас є 10 кандидатів. Прізвища я не буду називати, бо хочемо дізнатися побажання глядачів», - сказав він.
Як зазначив Михайло Метревелі, перш, ніж визначити ще двох спортивних коментаторів Євро, керівники телеканалу хочуть почути поради українських уболівальників.

«Хочу, щоб вболівальники самі порадили нам кандидатури, або, наприклад, визначили їх шляхом опитування на незалежному сайті. Ми будемо уважно вивчати побажання і максимально їх врахуємо», - сказав він.

Андрій Столярчук почав працювати на «Першому Національному» в серпні 2010 року. Він є ведучим програми «Футбольний код» на НТКУ, яка присвячена підготовці України та Польщі до Євро-2012 і найактуальнішим футбольним подіям України.