Бенітес не вірить в Україну на Євро
Відомий іспанський тренер Рафаель Бенітес поставив під сумнів шанси збірної України на вихід з групи D на чемпіонаті Європи 2012 року. Нагадаємо, суперниками підопічних Олега Блохіна є збірні Англії, Франції та Швеції.
"Я впевнений, що Франція і Англія будуть фаворитами. Подивіться на Францію - там є Бензема, Рібері, М'Віла, інші чудові футболісти. І командний дух у них розвинений. Принаймні, ситуація в порівнянні з тим, що було раніше, стала набагато краща.
Суперниками французів будуть англійці. Склад цієї збірної переповнений зірками, а зараз в ній з'явилася ще й молодь. Звичайно, Вейн Руні пропустить початок турніру, але є ще Денні Велбек, Даррен Бент, Пітер Крауч. Загалом, існує хороший вибір. З сильними гравцями там все в порядку ", - цитує Бенітеса "Євроспорт".
"Збірна України грає вдома, і цей чинник здатний допомогти їй здивувати футбольний світ. Варто відзначити роботу Олега Блохіна, тренера українців - його команда чудово організована. Вона добре використовує контратаки, але все-таки я не думаю, що їй вдасться на рівних змагатися з Англією і Францією", - вважає Бенітес.
Нагадаємо, Рафаель Бенітес досі безробітний після того, як його звільнили з міланського "Інтера".