Тема: Atlas ASR5000 HD
Перегляд одного допису
Старий 29.12.2011, 17:38   #228
rhftffhf
Новачок

Дописи: 11

Типово

Привiт, ну що я вам скажу довго я юзав цей апарат, ставив рiзнi прошивки обмацав його як кажуть з голови до нiг, скажу одне продукт не поганий прошивки всi сируватi, стабiльностi нема, то половину тiльки супутникiв баче, то двигун не запамьятовуе позицii .Поставив 2.52 хоть и перед цим ставив 2.56 несподобалась як на мене вона робить картинку грубiшою ,2.52 поки робить але все одно мотор не всi супутники бачить бесплатну шару настроiв 8-м серверiв бачить добре працюють канали бистро переключаються . Бувае перезавантажуеться в цiлому непогана версия прошивки, але все одно це все сирець.Пробував я працюваии з 3-g модемом E-1550 працюе але поганенько з паузами сикунд по 10-40 . Треба ще спробувати налаштувати в тюнерi пилiнгатор, щоб вiн сам пiнгував тодi 3g-модеми будуть працювати взагалi всi, може хтось практикувався над цим то пiдскажiть.Умене до вас питаня дякую на перед на цему тюнеру можна взагали зробити пипу вiдкату, бо пiсля того як почав ставити всякi прошивки ,картинка стала грубiшою, я помiтив зернистiсть ,чи то може менi так здаеться короче якщо хтось з цим юзався то пiдскажiть,так все, буду дивитись ящик

Востаннє редагував rhftffhf: 30.12.2011 о 14:54. Причина: Помилки
rhftffhf зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням