Перегляд одного допису
Старий 04.01.2012, 10:40   #42
Zhora15
Передовик

Вік: 46
Дописи: 1.644
Я вернувся домів,в своє файне місто Львів
Мій ресівер: Orton9500HD
Типово

Цитата:
Допис від slavon Переглянути допис
Я взагалі не замітив різниці в ХД картинці між Amiko 8900 Alen і DreamBox 500HD.
Ну не знаю,може у вас HD Ready,а в мене на full HD ,картинка на HD каналах на 9500му набагато якісніша,чим у аміко,в аміко + що він як медіа плеєр кращий,і шара шустріше працює,але як супутниковий тюнер він явно поступається 9500му.... Плюс Аміко має властивість зависати на HD каналах при шарінгу....По ціна + якість саме краще брати Овпен S4...ІМХО

Цитата:
Допис від slavon Переглянути допис
поступово, спокійно припиняється підтримка більш-менш нових Опен 5 ** серії, а це яких то всього 2-3 роки моделі, то я дав собі, ще тоді слово (після кидка з 8 **) - більше на ці моделі
Ти ще про Глобо 4000-6000 згадай,тюнер служить 2 роки,і виходить щось нове,вони ж не можуть все підтримати,а з лінуксом так взалалі не проблема, бінарік підмінив і все...І на Аміко нових медіа плагінів не доставиш,а на овпен без проблем,так що не треба задурюрати людям голову...Беріть овпени тим більше що обіцяють що можливо випустять приставку з повним DVB-S2,яка буде підтримувати Multistream....

Востаннє редагував slavon: 04.01.2012 о 10:55.
Zhora15 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням