Манчіні чекає, коли Балотеллі подорослішає
Головний тренер «Манчестер Сіті» Роберто Манчіні розповів, що не завжди розуміє Маріо Балотеллі.
"Ми багато зробили в цьому сезоні, але могли й більше, - розповів Манчіні в інтерв'ю Daily Mail. - Але навіть найкращі команди не можуть перемагати постійно. Місяць тому журналісти говорили, що «Манчестер Сіті» відіграє сезон без поразок, як свого часу «Арсенал», але я був упевнений, що цього не буде. Ми поки не настільки сильні. У «Ман Сіті» зібрані чудові гравці, але у нас поки немає звички лідирувати. Потрібно виграти п'ять-шість матчів поспіль. Коли ваша команда виграє титул за титулом, це наводить на суперника страх. Опоненти «Манчестер Юнайтед» бояться їх. Але «Юнайтед» опинився на вершині після 20 років роботи.
Балотеллі - хороший, добрий хлопець, але трохи дивний, - продовжує Манчіні. - Я його не розумію. Іноді здається, що для розмови з ним мені потрібен спеціальний перекладач. Маріо грає на найвищому рівні з 16-ти років і просто не розуміє, як йому пощастило. На початку сезону Балотеллі сидів на лавці майже місяць. Це були дисциплінарні заходи, тому що він не тренувався, як слід. Сподіваюся, Маріо буде дорослішати і ставати сильнішим.
|