Новий сезон «СуперІнтуіціі»: настрой чутливість!
21 січня 2012 на ТНТ стартує новий сезон шоу «СуперІнтуіція». Ведучий Віктор Логінов знає, як змусити повірити в шосте чуття навіть запеклих скептиків. Ще б пак - знайти заперечення проти вагомого аргументу в 3 000 000 рублів зможе хіба що олігарх!
Змагання серед володарів кращої інтуїції тривають! На ТНТ стартує новий сезон шоу «СуперІнтуіція», де 16 зірок ТНТ поборються за призовий фонд програми в три мільйони рублів, включаючи куш супергри - один мільйон! Учасникам треба буде пройти через відбірковий тур, півфінал і фінал. У результаті ведучий Віктор Логінов виявить двох найсильніших гравців, які змагатимуться у суперфіналі за семизначну суму і звання короля інтуїції. Все, що потрібно учасникам для перемоги - знайти спільну мову з внутрішнім голосом і правильно вгадати, хто з 12-ти незнайомців, що стоять на сцені, відповідає опису завдання («недавно потрапив у ДТП», «катається на сноубрде», «астролог» і так далі). У минулому сезоні «СуперІнтуіціі» беззастережну перемогу отримала Ксенія Собчак, яка воювали в суперфіналі з актрисою серіалу «Універ» Валентина Рубцова.
У першій грі нового сезону, яка вийде в ефір 21 січня, під керівництвом Віктора Логінова битимуться зірки ТНТ Сергій Светлаков («Наша Russia») та Олександр Незлобін («Comedy Club»).
Сергій Светлаков, актор і сценарист «Наша Russia» на ТНТ:
«Я перший раз грав у шоу зі зміненими правилами. Стало набагато цікавіше, тому що з'явилося суперництво, і напруга зберігається до кінця гри. Дуже здорово, що у мене була можливість самому вибрати опонента - ним став Олександр Незлобін. Гра вийшла такою сімейною. По-перше, Саша - хрещений батько моєї доньки. По-друге, і я, і Незлобін, і Віктор Логінов - всі ми родом з Уралу. Збори земляків вийшло, дуже душевне. Грати мені дуже сподобалася. Це той випадок, коли ми не просто провели чергові зйомки, а й отримали задоволення від процесу ».
Віктор Логінов, ведучий шоу «СуперІнтуіція» на ТНТ:
«Шоу неймовірно цікаве. З самого початку, якими б добродушними не намагалися здатися гравці, з'являється суперництво. Виходить такий «драйвовий Беттл» - боротьба двох людей з самими собою і власними сумнівами. Це справжнє змагання! »
Довірся почуттів!
Дивись новий сезон «СуперІнтуіціі» на ТНТ по суботах о 16.00 з 21 січня 2012!