Перегляд одного допису
Старий 14.01.2012, 08:00   #455
RIZIK
Супер Модератор

Вік: 45
Дописи: 916
Волочиськ
Мій ресівер: Sat-Integral 9100HD Sat-Integral TH-7200PVR GI8120
Типово

У космосі буде літати супутник з ім'ям естонської школярки Мілени

Школярка з Кохтла-Ярве 11-річна Мілена Казначеєва через кілька років зможе пишатися тим, що в космосі є супутник, названий її ім'ям.

Мілена виграла в Естонії конкурс малюнків, який в рамках проекту Єврокомісії проводиться у всіх країнах Євросоюзу. Імена переможців конкурсу будуть присвоюватися супутникам, що запускаються в космос за програмою Galileo.

У космос запустять 27 супутників, які використовуються для визначення точного місцезнаходження людей і об'єктів на Землі. Щорічно буде запускатися приблизно чотири супутника, так що апарат «Мілена», ймовірно, відправиться на орбіту через чотири роки.

Мілена, що виконала свою роботу в техніці монотипії, вирішила брати участь в конкурсі, оскільки їй подобається космос, і вона любить малювати на космічні теми. Відправленої на конкурс роботою вона сама дуже задоволена. «Я довго думала, що намалювати.

Зрештою, знайшла в Інтернеті одну картинку із зображенням планети. Я намалювала її, але потім подумала, що цього мало, і намалювала поряд ще одну планету. Я не знаю, що це за планета - я просто намалювала те, що мені подобається », - пояснила дівчинка.

На конкурс було надіслано більше 700 робіт. Один з членів журі, доцент Тартуського університету , сказав, що вибрати з них найкращу було дуже важко. «Рисунок Мілени з тих, які ми вішаємо на стіну у себе вдома - він змушує дивиться думати».

Докладніше: http://news.mail.ru/inworld/eesti/society/7795719/

Волочиськ
Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
RIZIK зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням