Моурінью: після гри з Барсою мене будуть критикувати
Головний тренер мадридського "Реала" Жозе Моурінью перед першим матчем чвертьфіналу Кубка Іспанії з "Барселоною" висловився про важку долю тренерів, повідомляє іспанська преса.
Португальський фахівець підкреслив, що критикувати його будуть незалежно від того, який склад він виставить на гру з синьо-гранатовими.
"Якщо Рамос буде грати на позиції правого захисника, мені будуть говорити, що він прекрасно проявляє себе в центрі. Якщо я задію на цьому фланзі Куентрана, мене будуть знову критикувати, тому що він лівша. Якщо відправлю туди Діарра, мені скажуть, що Хедіра травмований і я залишив Хабі Алонсо в центрі поля без підтримки. А якщо я задію Пепе на позиції центрального захисника, то знову зазнаю критики, оскільки скажуть, що він повинен був зіграти в півзахисті. У випадку трьох опорних півзахисників у нашій команді мені скажуть, що потрібно було атакувати. Якщо на поле в основі вийде Ігуаїн, мене будуть критикувати за те, що я не включив до стартового складу Бензема. І навпаки", - сказав Моурінью.