Тема: Біатлон
Перегляд одного допису
Старий 20.01.2012, 15:34   #39
2vanya2
Передовик

Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

Антхольц. Нойнер без проблем перемагає у спринті

Магдалена Нойнер - поза конкуренцією в спринті на етапі Кубка світу в Антхольці. Показавши звично високу швидкість і допустивши лише один промах, німкеня заслужено здобула свою 29-у перемогу в кар'єрі! Домрачева фінішувала третьою, пропустивши вперед Кайсу Макаряйнен.

Українські спортсменки провели дуже якісну і рівну гонку, показавши низку результатів у двадцятці найсильніших. У ТОП-20 гонки пробилися і сестри Семеренко, і Олена Підгрушна, і Наталія Бурдига, таким чином дружно забезпечивши собі право брати участь в недільному мас-старті.

Щоправда, незважаючи на успішно проведену гонку, наші дівчата не зуміли наблизитися до команди Білорусі в боротьбі за п'яте місце. Навпаки, наше відставання збільшилося на 9 балів. У свою чергу, Україна зуміла збільшити відрив від команди Швеції.

У загальному заліку Кубка світу перевага Магдалени Нойнер стає загрозливою для суперниць. Другою, як і раніше, залишається Дар'я Домрачева, а на третє місце знову вийшла Кайса Макаряйнен. Фінка потіснила Ольгу Зайцеву, яка провалила гонку, не потрапивши сьогодні навіть в залікову зону. Відзначимо повернення до ТОП-15 Віти Семеренко.

1. Магдалена Нойнер (0+1) 20:27.7
2. Кайса Макаряйнен (0+0) +17.5
3. Дар'я Домрачева (2+0) +30.5
...
13. Валя Семеренко (0+0) +1:25.6
14. Олена Підгрушна (0+1) +1:28.4
16. Віта Семеренко (0+1) +1:34.7
19. Наталія Бурдига (0+1) +1:41.4
75. Інна Супрун (1+2) +4:02,9