Шаран: Працювати у Карпатах - моя мрі
Після представлення почесним президентом Карпат Петром Димінським новий головний тренер львів'ян Володимир Шаран відповів на запитання.
- Я дуже вдячний за те, що Петро Петрович дав мені можливість очолити таку команду. Я ніколи і не приховував, що працювати в Карпатах - це моя мрія. І ось до мене звернувся спортивний директор Карпат, який запитав: чи хочу я стати головним тренером львів'ян? Це було дуже приємно, але я хотів вчинити по-людськи і допрацювати до кінця в Олександрії. І ось зараз мені знову подзвонили, запросили до Львова на розмову. З Петром Петровичем ми все обговорили і домовилися.
- Що б ви хотіли передати вболівальникам Карпат?
- До мене вболівальники Карпат завжди ставилися позитивно. Карпатівці, одним з яких був і я, завжди відповідали шанувальникам взаємністю. Я і зараз переконаний, що таких фанатів немає у жодного українського клубу. Тому ще більше хочеться потішити їх хорошою грою, від якої вони б отримували задоволення.
- Не таємниця, що Карпати вже кілька років грають за однією схемою. Ви також прихильник атакувального футболу чи все ж будете вносити зміни?
- Однозначно я тільки за атакувальний, агресивний, видовищний футбол. В Олександрії ми теж хотіли прищепити гравцям такий стиль гри. І вони старалися як могли. Ми намагалися саме грати у футбол, отримувати від нього задоволення. Я хочу бачити те ж тут. Ми всі повинні насолоджуватися атаками Карпат.
- Чи встигли ви вже познайомитися з інфраструктурою клубу?
- На жаль, ще не встиг. Я не був на новому стадіоні, і нову базу як слід ще не вивчив. Але те, що я побачив - мене вразило. Тут є все - тренажерний зал, басейн, чудові поля, словом, всі умови, щоб нормально працювати.