Тема: C.F REAL MADRID
Перегляд одного допису
Старий 22.01.2012, 15:26   #17
симчич
Moderator

Дописи: 6.630
Ukraine
Типово

У мадридському Реалі скандал!

У стані мадридського клубу розгорівся конфлікт між тренером і провідним футболістом

На плазмових екранах в мадридському метро транслюють, зрозуміло, Моуріньо. Ну, а кого їм ще, власне, показувати? Звуку біля телевізорів Metro TV немає, і це цілком логічно: шалено балакучі іспанці заглушають навіть рев проїжджаючих поїздів. На допомогу приходять тільки титри.

- Пепе сказав мені, що наступив на Мессі ненавмисне, і я йому вірю, - сказав, за версією титрів, Моуріньо. - Не розумію, чому зараз хтось називає Пепе брехуном. Пам'ятається, під час одного з класико сталася неприємна історія з Бускетсом і Марсело. «Ви що расист?» - Запитали тоді у Бускетса. «Ні», - зізнався він. І всі повірили. Так навіщо зараз звинувачувати в брехні Пепе? Зізнайся він, що навмисно намагався зробити боляче Мессі - і я першим кинув би в нього камінь.

Захищаючи свого підопічного, сам Моуріньо виглядав на телекартинці, прямо скажемо, неважно. Виглядав, як побита собака - його такого самого впору захищати. І дійсно, слідом за «Барселоною», поколоти Особливого по-футбольному, Моуріньо «наваляли» ще й свої - тепер уже словесно.

Конфлікт розгорівся на тренуванні. Зібравши провідних гравців команди - Роналду, Рамоса, Касільяса, Хабі Алонсо (так звану четвірку «недоторканних»), а також Діарра, Озіла, Ігуаїна і Бензема, Моуріньо приступив до розбору польотів - і раптом почув на свою адресу гнівну тираду. Серхіо Рамос не змовчав - мабуть, накипіло.

Як повідомляє друкована версія газети Marca, захисник звинуватив тренера в тому, що той встановив в клубі майже тюремні порядки: гравцям заборонено давати великі інтерв'ю, право відкрито висловлювати власну думку (і періодично нести всяку нісенітницю) має тільки бос, а кожне більш-менш гостре висловлювання в змішаній зоні виводить Моуріньо з себе. Крім того, Рамос розкритикував хулігана Пепе. «Особисто я переконаний, що на руку Мессі він наступив спеціально, - сказав футіболіст. - Пепе треба виховувати - але робити це повинен тренер, а не ми, гравці».

Моуріньо, як і в іграх з «Барселоною», перейшов в разючу контратаку.

- Ти де був, коли нам забивав Пуйоль?
- Тримав Піке. Ми з хлопцями вирішили, що так буде краще.

- Ти що, друже, тренером себе загордився?

Завершилася розмова тим, що Моуріньо пішов на лавку, а на занятті, що проходив під наглядом Айтора Каранки, панувала замогильним тиша. А Рамос з Моуріньо більше не розмовляли.

Попереду у «Реала» - непоступливий «Атлетик», а потім ще одне «класико». Їх би пережити б.