Перегляд одного допису
Старий 04.02.2012, 17:08   #10
2vanya2
Передовик

Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

Удосконалення коробки для спінінгових приманок

Під час однієї риболовлі я виявив дуже цікавий спосіб для зберігання приманок в коробці. Мова йде про штучні приманки для спінінгу, спосіб зберігання яких, впливає на їх ефективність. Те, що я побачив, змусило мене написати цю статтю ...

Кожен, хто захоплюється спінінгом знає, що приманки можуть добряче "попити крові". На ринку та в магазинах є дуже багато різноманітних коробок, які полегшують їх зберігання і транспортування. Особисто я, однак, не зустрівся з рішенням, яке б в повній мірі задовільняло мене. Завжди мої приманки, під час подорожі охоче грасували по коробці, утворюючи міцну непрацездатну мішанину. Під час однієї риболовлі був дуже здивований, коли побачив рішення, яке використовував мій хороший друг. Я був здивований, що раніше не додумавя до цього сам...

Мова йде про виконання простих надрізів в нашій коробці, які дозволяють прикріпити приманки таким чином, що вони тримаються дуже стабільно і не літають по всій коробці. Нижче наочне зображення - це вид зверху:

Червоні лінії то власне надрізи, які можна зробити звичайним ножем, або за допомогою натфіля, чи ще краще полотна ві ножовки по металу. У ці розрізи, які повинні бути глибиною кілька міліметрів (близько половини сантиметра), закріплюємо приманку - краще за гачок, або за елементи, що поряд з гачком, щоб приманка була стабільною.

Розмір, частота і місце розміщення надрізів то відносна річ, Ви повинні обрати їх самостійно в залежності від коробки що у вас є. Але як би Ви не зробили - переконаний, що і так ефект буде відмінним!
http://gonefishing.org.ua/lovlya-ryb...govyh-prymanok