Телеканал "Україна" та Алла Крута приймають гостей
12 лютого в 9-15 на телеканалі "Україна" відбудеться прем'єра четвертого сезону шоу "Ласкаво просимо".
Співаки, актори, продюсери та інші відомі особи, багато з яких - близькі друзі провідною Алли Крутой, розкажуть про своє життя. Тільки в шоу "Ласкаво просимо" Йосип Кобзон розкриє секрет сімейного щастя, Андрій Малахов назве ціну таємниць, Лайма Вайкуле повідає про сексуальність, а зірка шансону Григорій Лепс зізнається, за що так не любить свою пісню "Наталі".
У новому сезоні гостями програми також стануть Іван Ургант, Лоліта Мілявська, Сергій Безруков, Григорій Антипенко, Олександр Цекало, Софія Ротару, Валерія, Андрій Шевченко, Ріната Литвинова, Валерій Леонтьєв та інші. Але, мабуть, самим довгоочікуваним гостем для провідної стане її брат - відомий композитор Ігор Крутой. "Зовсім скоро стартує четвертий сезон шоу, і тільки зараз на проект прийде мій брат. Мені навіть не потрібно йому говорити" Ласкаво просимо ", тому що він завжди бажаний гість у моєму домі", - розповідає Алла Крута.
Найвідоміші люди прийдуть в програму, щоб похвалитися, поскаржитися, попліткувати, загалом, побути звичайними людьми. "Спілкуватися з відомими особистостями не завжди легко, але завжди цікаво і хвилююче! Для себе я зробила головний висновок: чим більше величина героя, його досягнення та успіх у житті, тим скромніше і лояльніше ця людина", - ділиться Алла Крута. Чи це так, дивіться кожне неділю в 9-15.