Перегляд одного допису
Старий 07.02.2012, 09:48   #1390
slavon
Передовик

Вік: 54
Дописи: 2.592
Hunduras
Мій ресівер: Dreambox 500HD; Openbox X540
Типово

Ser7 На стандартного дракона з форусом на 5Е, виловити 31,5 теоритично можна, а на практиці такий мультифід буде ну дуже вже погодо-залежним. Гарячі дискусії з цього приводу йшли на одному із форумів в цій темі. Я особисто радив би поставити окрему антену на 31,5Е якщо хочете дивитися Малятко і ще декілька українських каналів.
Ось мої думки з цього приводу так сказати повністю
Цитата:
Цитата:
Збудувати такий мультифід реально,
На стандатний офсет не реально - стандартний офсет нормально працює в мультифріді +/- 14-15 градусів від фокусу, все решта від лукавого, десь на форумі колись я викладав посилання на форум Альяно де це все докладно поянюється. Навіть якщо в такому мультифріді поставити фокус замість 5Е на 13Е то 13+4=17 градусів - ми практично втрачаємо Амос, і 31,5-13=18,5Е може нестабільно витягнемо 31,5Е :2funny:. То кому воно треба ??? Тому раджу прислухатися до roger5000 і доставити ще одну антену, можна також з мультифрідом, але вже іншим, наприклад 36Е(фокус)+31,5Е на мультифріді.
Також як варіант побудови 4W+5Е+13Е+31Е! є двох-дзеркальна тороїдальна антена Т-90. Методика її налаштування та побудови мультифрідів добре описана на форумі користувачем tosat , тому читаємо форум...
Цитата:
Особисто я за антени більшого діаметру - більший діаметр - більший коефіцієнт підсилення !!! Я також вітаю використання мультифідів, але мультифідів в розумних межах. А цей мультифід що ми обговорюємо, по моєму перебір, або як кажуть наші західні сусіди поляки "шо за бардзо то не здраво..."
Виходячи з вищенаведеного, вважаю такий мультифід малоперспективним..., себто не потрібно займатися, як справедливо було зазначено вище, "саталітарним анонізмом", а поставити окрему антену на 31,5 і не полоскати собі та іншим мізки...
Viasat UA (Віжин ТВ) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700, 7707 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!

Не ведіться на це, бо це 100% лохотрон !!!

Востаннє редагував funt3: 07.02.2012 о 13:32.
slavon зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням