Тема: Біатлон
Перегляд одного допису
Старий 07.02.2012, 19:43   #86
2vanya2
Передовик

Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

Білоруська біатлоністка Дар'я Домрачева поділилася рецептами боротьби з сильними морозами, які прийшли до Норвегії під час етапу Кубку світу, зазначивши, що перед стартом навіть виникло бажання бігти в розминочних штанях.

"Я абсолютно непризвичаєна до такої низької температури, хоч і виросла в Сибіру. Бувало, там на тренування виходила і за мінус 30. Але останнім часом всі наші змагання в Європі проводяться в куди більш комфортних умовах, ми давно відвикли від морозу. Раніше я використовувала в гонках пластирі тілесного і чорного кольорів, тепер ось спробувала рожевий. Насправді, в пластирі бігти помітно тепліше, хоч і не всі його використовують.

Буквально за десять хвилин до старту переслідування я ще вагалася, чи знімати розминочні штани. Без них було так холодно! На спусках наші комбінезони продуваються наскрізь. Але робити було нічого, виступати на Кубку світу в разминочний формі нереально. Навіть якщо на розминці зупинишся буквально на пару хвилин, відразу прихопить все тіло, а особливо пальці на ногах і на руках. У такий мороз потрібно рухатися постійно. Хоча навіть це не рятує - в гонках при мінус 20 в будь-якому випадку приємного мало", - наводить слова Домрачової "Советский спорт".