Тема: " Воля "
Перегляд одного допису
Старий 09.02.2012, 09:59   #27
karpinets2710
Передовик

Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
Типово

Гендиректор "Волі": Нам не треба дивитися Eurosport

Провідний український провайдер телеком-послуг неодноразово пропонував керівництву телеканалу Eurosport сісти за стіл переговорів, але не почув на це позитивної відповіді

Про це в рамках прес-брифінгу заявив генеральний директор компанії Воля Ерік Франке, передає кореспондент ЛIГАБiзнесIнформ.

"Ми хочемо вести діалог. Ми вже багато разів за останній місяць пропонували сісти разом і досягти компромісу. Комунікацій, на жаль, дуже мало. І краще працювати, напевно, сьогодні через юристів", - говорить глава Волі. Тим не менш, компанія очікує, коли Eurosport погодиться на переговори.

"Ми регулярно дивимося, які канали наші клієнти люблять, а які - ні. Ми вважаємо хорошим прикладом сьогодні спортивні заходи в Україну. Це дійсно цікавий і більш доступний контент тут, в Україну. Тому нам не треба дивитися Eurosport", - додав Франке.

За його словами, на сьогоднішній день в недавно оновленому спортивному пакеті Волі є достатня кількість каналів, які цілком здатні виступити в якості альтернативи Eurosport. Останній же, за словами Франке, просто "мріє" заробити на українській телеаудиторії, яка не готова віддавати за європейський контент великі, за мірками українців, гроші.

У відповідь на уточнення кореспондента ЛIГАБiзнесIнформ про те, що Eurosport спростовує слова Волі про те, що термін дії договору закінчився ¸ Франке заявив, що у компанії немає чинного контракту з мовником. "Крім того, що я є директором Воля Груп, я також є директором Воля-кабель, і я знаю, що у мене немає контракту в цьому році. Тому дійсно така ситуація має місце бути", - резюмував Франке.

Нагадаємо, раніше, відповідаючи на питання про конфлікт з компанією Воля, директор по просуванню Eurosport в Україну Денні Менкен сказав, що конфлікт все ще вирішується. Він позитивно оцінив шанси Eurosport на рішення судового спору в свою користь.

Слід зазначити, що компанія Eurosport подала судовий позов проти Волі, яка з 1 січня 2012 року припинила надавати своїм абонентам доступ до телеканалів Eurosport і Eurosport 2. Також Eurosport спростовує заяву Волі про те, що мовник "категорично наполягав на суттєвому збільшенні вартості ліцензійних відрахувань".

Група компаній Воля є українським загальнонаціональним провайдером, що надає комплексну мультисервісну послугу, яка включає: інформацію і розваги - доступ до телепрограм і "відео-на-замовлення"; комунікації - високошвидкісний доступ до Інтернету, комп'ютерний і голосовий зв'язок, а також послуги дата-центру .

Група Eurosport є однією з найбільших європейських спортивних телекомпаній. Загальноєвропейський телеканал Eurosport доступний на 20 мовах, в 59 країнах і має офіси в 12 країнах. Почав мовлення в 1989 році, на український ринок вийшов в 2006 році. У більшості країн, в т. ч. і в Україну, транслюється пан'європейська версія каналу.
karpinets2710 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням