Перегляд одного допису
Старий 12.05.2010, 15:49   #9
hmura
Moderator

Вік: 47
Дописи: 1.577
Ukraine
Мій ресівер: GI S8895 Vu+ Uno
Типово

"Артмедіа Груп" підписала контракт з "ВВС Worldwide"

"Артмедіа Груп" підписала безпрецедентний у своїй історії контракт з "ВВС Worldwide" на придбання пакета фільмів і програм для всіх п'яти каналів компанії. Угода включає велику кількість годин передач, багато з яких ще жодного разу не демонструвалися на території Росії, СНД і країн Балтії.

"Ми раді, що наша співпраця з "ВВС" триває і стає більш масштабною, - говорить Ігор Золотаревський, генеральний продюсер "Артмедіа Груп". - Я впевнений, що новинки порадують нашу постійну аудиторію та притягнуть до наших каналів увагу нових глядачів. Я щиро заздрю тим, кому ще тільки належить вперше побачити ці дивовижні програми".

З найбільш цікавих прем'єр, які пройдуть в 2010 році, потрібно особливо відзначити наступні:

На каналі "НСТ" будуть показані такі легендарні серіали як:

"Життя на Марсі", "Доктор Хто", "Життя після смерті".

Канал "24ДОК" покаже дивовижну трилогію "Мистецтво Росії" Ендрю Грема-Діксона та зворушливу історію Чарлі Рассела "Ведмідь людина Камчатки"

На каналі "24ТЕХНО" глядачі побачать пізнавальні передачі "7 чудес індустріального світу", "Що таке світло".

За матеріалами: tvnetnews.ru

Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
hmura зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням