Перегляд одного допису
Старий 09.02.2012, 19:33   #1663
karpinets2710
Передовик

Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
Типово

Де Хеа хоче стати легендою МЮ

Після приїзду в "Манчестер Юнайтед" Давид Де Хеа зіткнувся з численними труднощами, однак 21-річний голкіпер починає освоюватися в нових для себе умовах і має намір спростувати думку скептиків, які стверджують, що у нього немає майбутнього на "Олд Траффорд".

"Я збираюся провести в "Манчестер Юнайтед" багато років, - цитує іспанця The Sun. - Я хочу стати одним з великих голкіперів клубу і заслужити повагу до себе, хочу допомогти "МЮ" продовжити писати свою славну історію. Пітер Шмейхель був легендою і зразком для наслідування для будь-якого воротаря, в тому числі і для мене".

"Я думаю, буде справедливо сказати, що Прем'є-Ліга і Ла Ліга є найсильнішими чемпіонатами світу, проте всі знають, що в Англії більше фізичної боротьби і потрібно бути готовим до цього. Треба зберігати концентрацію і увагу протягом всього матчу".

"Коли я їхав в "МЮ", я знав, що тут багато навісів і багато силової боротьби і що саме в такому стилі мені доведеться грати, тому був готовий зіткнутися з новими для себе речами і відчував упевненість, що в підсумку у мене все вийде"
karpinets2710 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням