Перегляд одного допису
Старий 10.02.2012, 09:07   #6
funt3
Передовик

Дописи: 4.185

Типово

На телеканалі ПЕРЕЦЬ Тарзан розповів, як накачатися за допомогою любові до жінок

- Любите жінок! Обожнюєте жінок! При дотриманні перших двох пунктів рівень тестостерону в організмі буде оптимальним. Носіть жінок на руках, заодно і підкачати! - Поділився секретом своєї краси стриптизер Тарзан, в миру Сергій Глушко. Саме таку пораду дав чоловік Наташі Корольової після зйомок в скетч-шоу "Як я їздив у Москву" на телеканалі ПЕРЕЦЬ.

У п'ятому випуску "Як я їздив до Москви" головний герой, провінціал-правдоруб Володимир Виноградов і його провідник по лабіринту столичних задоволень Леонід Канфер вирушили в елітний спортзал, де і зустрілися з Тарзаном. Осідлавши тренажери, мужики обговорили принципи роботи ЖКГ, залежність жіночої краси від кількості горілки, снодійні властивості пісень Наташі Корольової, а також метросексуалів, яким і присвячена свіжа серія шоу.

У перші хвилини Глушко поставився до Виноградову іронічно, але дізнавшись, що Володимир "не придурюється", окающій акцент у нього справжній, уже з цікавістю слухав байки військового ветерана з Собинка. Той, як завжди, сипав перлами.
- Сергію, ось я не повірю, що ви непитущий! Ви нормальний чоловік-то? - Жваво поцікавився Виноградов у Тарзана і, отримавши ствердну відповідь, радісно пояснив:
- Тому що якщо тіток любите, значить і - пум-пурум, - Виноградов клацнув по шиї. - Тому що коли пум-пурум, тітки набагато красивіше!

Тут же послідував мальовничий розповідь про корпоративне 10-годинному "пум-пурум". Тим часом Леонід Канфер все намагався долучити Володимира до бодібілдингу.
- Це ось Сергію для роботи потрібно, щоб руки красиві були. А у нас в ЖКГ-то що важливіше? Бери більше, кидай далі! - Глибокодумно прорік Виноградов і навідріз відмовився оголяти торс, підтягуватися і навіть качати біцепс. Ні обговорення достоїнств метросексуалів, ні пікантний натяк Тарзана: "Щоб" увігнати когось в тонус ", потрібно загнати в тонус себе!" - Не надоумить Володимира. Довелося самому Канфер на тренажерах віддуватися.
- Давай сфотографуємося, моя молодша від тебе балдєєт, - запропонував Тарзану на прощання Виноградов і дістав чергову мобілку. - І вона виросла, між іншим, на піснях Наташі Корольової. Без них не засинала! "Доню, давай я буду співати!" - Кажу. "Ні, - каже, - Наташа".
- Так я сам виріс на її піснях, - зі сміхом відповів Тарзан.
- Відмінний хлопець, за словом в кишеню не полізе. І гойдатися йому не потрібно, все у нього і так в порядку! - Зізнався Глушко ПЕРЦЮ, ділячись враженнями від знайомства з Виноградовим.
А ось Володимир Виноградов висловив свої емоції від зустрічі з Тарзаном лаконічніше: "Обалденно!"

Дивіться п'ятий випуск "Як я їздив до Москви" 20 лютого, в 22:00 на перцю!

Скетч-шоу "Як я їздив в Москву" виходить на перці по буднях о 22.00 з 13 лютого. Іронічне шоу розповідає про столичні пригоди колишнього міліціонера і ветерана бойових дій Володимира Виноградова, який прославився розповіддю "Як я їздив на війну в Чечні". Журналіст Леонід Канфер, який записав на камеру враження Виноградова від військової служби, тепер знімає знайомство свого героя з найхарактернішими і ексклюзивними розвагами Москви. Парочку старих друзів чекають елітні фітнес-клуби для людей і собак, SPA-салони, ресторани з нано-їжею, модні магазини одягу, секс-шопи, мітинги, пробки і Рублівка. А глядача - колоритний народний мову Виноградова і свіжий погляд з провінції на столичні спокуси.
funt3 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням