Перегляд одного допису
Старий 11.02.2012, 13:12   #239
karpinets2710
Передовик

Дописи: 1.370
Ukraine
Мій ресівер: Orton 4100C
Типово

Федецький може перейти у Дніпро?

Захисник донецького "Шахтаря" Артем Федецький, який перебуває в оренді в "Карпатах", може відправитися з делегацією дніпропетровського "Дніпра" на тренувальний збір до Іспанії.

Про це повідомляє видання "Наш Район", проте прес-служба "Дніпра" зазначає, що його немає в списку тих, хто готуватиметься до відновлення сезону в складі команди Хуанде Рамоса.

Нагадаємо, Федецький не поїхав з "Карпатами" на перший збір і зараз тренується в Ужгороді з молодіжним складом львів'ян. Футболіст скаржиться: "я хочу грати у футбол, а мені цього не дають робити."

Артем Федецький, права на якого до 2016 року належать донецькому «Шахтарю», перебуває у львівських «Карпатах» в оренді. Її термін завершується наприкінці цієї весни. За півроку до закінчення оренди керівництво «Карпат» запропонувало Артему остаточно перейти у львівський клуб. Футболіст відмовився, посилаючись на те, що без згоди донецького керівництва зробити цього не може.

Втім, у «Карпатах» не сприймали таких пояснень, цитували пункти контракту, які спростовували його слова. І давали зрозуміти, що у Федецького надмірні фінансові апетити. Відмову «прописатися» у Львові сприйняли майже як образу і вирішили покарати футболіста, відлучивши від першої команди.

За даними «Високого Замку», у львівському клубі пропонували своєму капітанові дуже вигідні умови - такі ж, як і у «Шахтарі». Оплата його футбольної праці мала іти по наростаючій. Однак Артем не повірив у ці обіцянки.
karpinets2710 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням