Перегляд одного допису
Старий 20.02.2012, 10:31   #11
BMW
Передовик

Вік: 26
Дописи: 666
Ukraine
Мій ресівер: openbox AF 1700 x-730 PVR
Типово

Сьомін відверто про мікроклімат в команді

Головний тренер "Динамо" Юрій Сьомін дав відповідь критикам, які сумніваються в сприятливому мікрокліматі всередині його команди.

- А чи зможете ви чітко сформулювати, що таке цей мікроклімат і з чим його їдять? Щодо мене, мікроклімат - це коли гравці виконують завдання свого тренера на полі і в тренувальному процесі. При цьому 11 футболістів, що грали в останньому матчі, будуть задоволені наставником, а ті що залишилися в резерві - вважатимуть, що з ними були несправедливі.

Це звичайний процес, з якого є два виходи: розмова позаочі або спроба довести тренеру, що він був неправий. І навіть добре, коли гравці на нього зляться - це відмінний стимул до активної роботи на тренуваннях. У нашому колективі віддають перевагу реальним аргументам, а не балачкам, тому обстановка - або, якщо завгодно, мікроклімат - у нас чудова. Я не боюся конфліктних ситуацій: іноді їх потрібно створювати спеціально, щоб грамотно з них виходити. Зрештою, тренер не повинен бути постійно хорошим для всіх, - констатував російський фахівець.