Перегляд одного допису
Старий 06.03.2012, 08:09   #3
savsav
Передовик

Вік: 56
Дописи: 2.230
Яка різниця!?
Типово

Новина: зручна система самообслуговування для клієнтів Viasat-Latvija

Шановні клієнти!

Ми з гордістю хочемо поінформувати Вас про те, що 20 лютого ми відкриваємо нову безкоштовну систему самообслуговування «Мій Viasat», яка протягом кількох місяців повністю замінить систему «Мій рахунок». Нова система створена, щоб забезпечити вас зручним переглядом використовуваних послуг Viasat і можливістю підписатися на нові послуги.

Нова система пропонує багато різних можливостей:
Розділ «Мої дані». Ви зможете переглядати і змінювати свою контактну інформацію, переглядати рахунку та послуги, які Ви використовуєте. До того ж, тут зібрана вся інформація, яку ми надсилаємо Вам особисто.
Розділ «Мої рахунки» пропонує можливість переглядати рахунку до того, як ви отримаєте їх в паперовому вигляді поштою. Також, якщо ви не уклали договір про автоматичну оплату рахунків, за допомогою цього розділу Ви зможете зробити оплату рахунку. У цьому розділі вам також доступний архів рахунків.

Нова система самообслуговування дає Вам можливість подивитися свій поточний договір і його умови, а також замовити додаткові послуги. Дивіться розділ «Мої заяви та договору».
Разом з відкриттям нової системи, ми підготували також спеціальні пропозиції саме для Вас! Дивіться розділ «Пропозиції».

Запрошуємо користувачів системи «Мій рахунок» провести перереєстрацію в системі «Мій Viasat»! А також - запрошуємо тих клієнтів, хто раніше не користувався системою
самообслуговування, зареєструватися і почати нею користуватися, дозволяючи собі швидко і зручно дізнатися всю найважливішу інформацію про використовувані Вами послуги Viasat.

Щоб зареєструватися або перереєструватися як новий користувач системи виконайте, будь ласка, наступні дії:
1. Зайдіть на домашню сторінку системи «Мій Viasat».
2. Натисніть «Зареєструвати рахунок».
3. Далі відкриється віконце, в яке вам потрібно ввести всю необхідну інформацію:
a. Номер клієнта: Ваш номер клієнта написаний на договорі.
b. Номер картки: номер картки зазначений на карті Viasat, яка вставлена ​​в декодер (складається з 12 цифр).
c. Вибрати пароль, який складається мінімум з 6 знаків і ввести його два рази.
d. Після прочитання умови системи, натисніть кнопку «Відіслати» і Ви можете повноправно почати використовувати всі переваги системи «Мій Viasat».

Звертаємо Вашу увагу на те, що протягом двох місяців обидві системи («Мій рахунок» та «Мій Viasat») будуть доступні паралельно, але з 7 травня доступною залишиться тільки нова система «Мій Viasat». Просимо вам зробити перереєстрацію в новій системі за вищевказаною схемою.

Якщо у вас виникнуть запитання, телефонуйте на безплатний номер 80205379.

Viasat.lv