Прем'єра медичного серіалу «Я лечу» на К1
У понеділок, 19 березня, на К1 стартує серіал «Я лечу». Про це повідомила прес-служба К1.
У серіалі «Я лечу» буде все - любов, драма, детектив, гумор і навіть елементи трилера. Назва серіалу пов'язано не тільки з медичної темою.
В основі серіалу «Я лечу» лежать історії взаємин студентів, пацієнтів і лікарів-викладачів. Всі події серіалу глядачі сприймають через долю головної героїні - Лери Чехової.
Життя Лери закручується в складний і цікавий вир. Її чекає перше кохання, розгадка таємниці загибелі її батьків і, звичайно, їй разом з однокурсниками належить навчитися всім премудростям медицини та ще одному важливому навичці для кожного медика - правильно вибудовувати відносини з пацієнтами.
Лера - дуже сильна людина, у неї є внутрішній стержень, і ми в цьому з нею схожі. Вона втратила батьків, але змогла не зламатися після цього ... Вона дуже ранима, і роман, який у них відбувається з Гордєєвим - це тяга до справжньому чоловікові, потреба в захисті. Кожній дівчині іноді хочеться відчути себе маленькою і захищеною ", - розповідає про свою героїню актриса Марія Горбань.
Роль хірурга Гордєєва - одна з останніх ролей заслуженого артиста Росії Владислава Галкіна.
Дивіться з понеділка по четвер в 22:00