На каналі "2 +2" відбудеться прем'єра телесеріалу "Страховики"

24 березня в ефірі каналу "2 +2" відбудеться прем'єра детективного телесеріалу "Страховики" з Андрієм Федорцова і Яном Цапник в головних ролях.
Герої серіалу - детективи, які працюють у відділі розслідувань при великій страховій компанії. Кожна серія розповідає про окремий "страховий випадок" - від крадіжки коштовностей або автомобільних аварій до техногенних катастроф та замовних убивств. Всі злочини об'єднує загальний мотив - сума страховки, що дорівнює мільйонам доларів. Детективам доводиться розплутувати кримінальні афери, організовані як приватними особами, так і цілими злочинними угрупованнями або корумпованими чиновниками. Історії серіалу "Страховики" - це не "кабінетні розслідування", тому вони часто завершуються стріляниною і справжніми боями. Більшість історій засновані на реальних подіях, а консультантами авторів серіалу стали фахівці великих страхових компаній.
"Мій персонаж - людина з освітою, зі смаком, людина, яка не дуже-то вписується в загальні типи, - розповів про свого персонажа, страховому детективі, актор Андрій Федорцов. - Мій персонаж завжди вибирає в життя важкий шлях, тим самим виробляє характер . У мого героя є внутрішній стрижень і дуже чітке ставлення до подій ".
В ефірі каналу "2 +2" серіал "Страховики" буде виходити у вихідні в 13:20.