Ляшку влаштували звірячий флешмоб через подарованого їжачка
Кілька днів тому журналістка ТСН.ua Наталія Мелещук на своїй сторінці у Facebook написала, що хотіла б отримати у подарунок їжачка.
"Чесно кажучи, написала це в пориві емоцій, побачивши маленьких їжачків на фото у мережі", - зізнається журналістка.
Наступного ж дня вона отримала повідомлення від нардепа Олега Ляшка, в якому він написав:
"Наталю, хотів сьогодні подарувати вам їжачка, та як виявилося його нелегко знайти. Завтра мій помічник завезе Вам звірятко".
Журналістці ТСН.ua Олег Ляшко подарував їжачка вухастого
Ближче до вечора помічник і помічниця Ляшка - Андрій та Вероніка - заїхали у редакцію ТСН.ua із подарунком – Їжаком вухатим. Звірятко одноголосно вирішили назвати Олегом.
Коли журналістка розмістила світлини "вухатого" у соцмережі, інші користувачі вирішили і собі попросити у нардепа звірят. Здебільшого просили собак, але траплялися і незвичні забаганки. Дехто, як Марина Фролова, навіть плакат із проханням роздрукував.
"Я чула тут один народний депутат тварин дарує. Журналістці "плюсів" подарував їжака. Вирішила також звернутися до нього", - написала Марина Фролова, яка просила карликове порося.
Інша учасниця своєрідного флеш-мобу Альона Денга сфотографувалася із плакатом "Подаруйте мені сову" і виклала на сторінці Ляшка у Facebook.
На питання, чому саме в Ляшка вона вирішила просити подарунок, а не, скажімо, в Азарова, дівчина відповіла: "Тому що він вже подарував дівчині їжака. А Азаров не знаю, що дарує, може в кращих традиціях гречку".
Нагадаємо, Ляшко раніше вже відзначився незвичним подарунком – багатодітній сім'ї він презентував корову Юльку, з якою позував перед фотокамерами. Зараз нардеп перебуває на лікарняному – він розірвав голосову зв'язку, голосно критикуючи політику уряду з трибуни парламенту.