Перегляд одного допису
Старий 18.04.2012, 19:26   #639
2vanya2
Передовик

Вік: 30
Дописи: 3.083
смт.Верхнє Синьовидне
Мій ресівер: GLOBO 8300A
Типово

Обаму зворушив сумний колумбійський віслюк

Громадянин Колумбії Сильвіо Карраскілла отримав особистий лист від президента США. Барак Обама написав послання від руки і подякував за підтримку. Проявити цю підтримку колумбійцю, палкому прихильнику Обами, допоміг віслюк на ім'я Демо.

Під час візиту американського президента в Колумбію в минулі вихідні Караскілла спробував подарувати йому дворічного Демо (як відомо, віслюк є символом Демократичної партії США, до якої належить чинний президент). Кортеж Обами проїхав повз колумбійця і його тварини, і віслюка, вбраного у кольори зоряно-смугастого прапора, ніхто не взяв.

І все ж невдалий подарунок справив враження на президента США.

"Я думаю, це показує, якою насправді милою, простою і великодушною є наймогутніша людина в світі", - заявив Сильвіо, коментуючи отримання листа.

Мати чоловіка Петра Торрес зізналась: "Ми особливо-то англійської не знаємо, але ось два слова я зрозуміла, вони іспанською. Велике спасибі".

Щоправда, Обама допустив в листі орфографічно-географічну помилку, назвавши Колумбію "Коламбія" (слід зазначити, що Коламбія - округ, де знаходиться Вашингтон). Адресата, втім, ця деталь абсолютно не засмутила.