Телеканал "Моя Планета" оживив свій логотип
28 квітня 2012 телеканал "Моя Планета" вийде в новому оформленні. Ребрендинг, ініційований нової творчою командою каналу, побудований на "пожвавленні" його візуальних і змістовних рішень. Зміни торкнуться логотипу, міжпрограмного оформлення і цілого ряду передач, повідомляє vesti.ru. "Ми стали сміливіше і яскравіше, відмовилися від статичного синього кольору і якоїсь штучності." Планету "тепер можна побачити, почути і навіть спробувати на дотик: ми" освіжили " логотип, оновили колірну гамму, ввели цілий ряд цікавих, "живих" текстур - пальмове листя, слонова шкіра, пісок та ін, і головне, помістили нашої людини - людини "Планети" з рюкзаком - в природне середовище мандрівника - в міста і на природу ", - говорить арт-директор каналу Артем Лудянков.
Зовнішні зміни каналу відповідають його оновленої концепції. Тепер "Моя Планета" буде більше розповідати про людей. У програмній сітці каналу планується збільшити частку фільмів етнічного та антропологічного характеру. Головними героями міжпрограмного оформлення каналу також стануть люди. Так, напередодні "Моя Планета" запросила кілька десятків глядачів різних національностей на зйомки для нових міжпрограмних роликів. Взяти участь в проекті приїхали глядачі з різних міст Росії. Влітку телеканал також планує організувати власний фестиваль документальних фільмів, присвячений людям Землі, - "Планета Людей".
"Телеканал" Моя Планета "за час існування заробив солідну глядацьку аудиторію: нас дивляться, впізнають і люблять. Ми не будемо нічого ламати, але і зупинятися на досягнутому теж не хочемо, - розповідає новий креативний продюсер каналу Дмитро Грачов. - Я глибоко переконаний, що немає нічого цікавішого людських історій і життя людей десь в тому місці, де ми, можливо, ніколи не побуваємо. Оновлення телеканалу спрямовані на те, щоб показати, наскільки різноманітний наш світ, наскільки різні люди там живуть, але в той же час , наскільки вони всі однакові в усмішці, в сльозах, у болі і в багатьох наших почуттях ".
"Ребрендинг телеканал" Моя Планета "проводить вперше", - розповідає директор з маркетингу телеканалу Димитріан Іваненко. - "Ми аналізували ринок пізнавального ТБ, і він показав, що у каналу може бути більш яскраве" Я ". Є ніша, в який ми разюче відрізняємося від конкурентів. Це історії людей. З першого дня життя каналу наш девіз був« Подорожі. Історії . Люди ». Але 2 роки ми займалися головним чином подорожами, а тепер час для Планети Людей".
За словами Димитріан Іваненко, "місія телеканалу" Моя Планета "- змінити життя людей на краще. І ці зміни починаються з маленьких кроків - з подорожі". Слідом за запуском в ефір нового оформлення, канал продемонструє аудиторії свій новий сайт, який може стати головним джерелом інформації про подорожі в мережі Інтернет і головним інструментом в плануванні подорожей. На ньому буде дуже багато людських історій та інформації про те, як з невеликого кроку кожен може кардинально змінити своє життя.