Перегляд одного допису
Старий 07.06.2010, 18:06   #866
hmura
Moderator

Вік: 47
Дописи: 1.577
Ukraine
Мій ресівер: GI S8895 Vu+ Uno
Типово

"Інтер" підвів підсумки всеукраїнського проекту "БУМ"

У День журналіста телеканал "Інтер" підвів підсумки всеукраїнського проекту "Битва українських міст". У кінотеатрі кіностудії FILM.UA відбулась прес-конференція з учасниками, ведучими та організаторами проекту.

Усі запрошені гості не приховували радості від змагань, адже саме участь "БУМі" дозволила учасникам отримати масу задоволення, завести нових друзів та розкритись по-новому.

Ведучі "БУМу" також не приховували задоволення від проекту і навіть трішки шкодували, що так і не спробували пройти перешкоди на знімальному майданчику.

"Уже в Україні, під час перегляду проекту "БУМ", я збагнула, що все таки хотіла б пройти перешкоди, які так важко підкорялись учасникам змагань" - заявила Валерія Ушакова, ведуча "БУМу".

"На "БУМі" мене найбільше вразив Володимир Вірчис, який зумів продірявити один із "міцних горішків". Також хотіла б виділити Руслану Писанку, яка протягом усього проекту залишалась радісною, позитивно зарядженою на боротьбу та відважною. Я не знаю, звідки вона брала сили долати такі складні перешкоди" - додала ведуча.

А от Олександр Крикун заявив, що на проекті його найбільше вразила Юлія Литвиненко, яка попри надзвичайно шалене переживання змогла вийти на майданчик та пройти перешкоди.

"Хотів би подякувати телеканалу "Інтер", який повірив у те, що я можу бути ведучим такого грандіозного проекту" - додав Олександр.

Також під час прес-конференції виконавчий продюсер телеканалу "Інтер" Христина Шкабар повідомила, що другий сезон "БУМу" все таки буде, оскільки керівництво каналу задоволене рейтингами проекту по молодіжній аудиторії. Можливо, другий сезон "БУМу" стане інтернаціональним.

Щоб бачити інформацію потрібна Реєстрація!
hmura зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням