Перегляд одного допису
Старий 18.06.2012, 18:04   #382
D-Misha
Передовик

Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
Типово

Блохін каже, що українці битимуться на полі з гравцями Англії.....

КИЇВ. 18 червня. УНН. У вирішальному матчі групового етапу Євро-2012 з Англією гравці збірної України будуть битися на полі. Про це сказав головний тренер українців Олег Блохін в інтерв`ю одному з спортивних видань, передає УНН.

"Здається, все очевидно: битимемося з англійцями. Виграємо або ні, цього я не можу сказати, зате повну самовіддачу кожного футболіста гарантую. Не припустимо навіть натяку на безвільну гру. Це обіцяю. Інакше народ нас не зрозуміє", - сказав тренер.

На питання, кого О.Блохін вважає головними претендентами на медалі чемпіонату ЄВРО, він відповів:

"Німці демонструють свій звичний рівень. Не бачу приводу для занепокоєння у вболівальників збірної Іспанії. Про французів ми вже говорили. Є проблеми в італійців, вони можуть не потрапити в плей-офф. Головне розчарування для мене, повторюсь, - голландці. Взагалі футболісти всіх збірних підійшли до Euro втомленими після національних чемпіонатів і єврокубків".

Нагадаємо, матч між збірними України та Англії відбудеться завтра о 21.45 на стадіоні "Донбас-Арена" у Донецьку.

Джерело:
D-Misha зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням