Глава команди Формули-1 Red Bull виправдав Уеббера і його інженера
Команда Формули-1 Red Bull Racing визнала, що звинувачення на адресу Марка Уеббера і його гоночного інженера Кьярона Пібіма після зіткнення з Феттелем на Гран-прі Туреччини були помилкою.Про це керівник команди Крістіан Хорнер заявив в інтерв'ю BBC.
Веббер лідирував в гонці, проте на 41 колі Себастьян Феттель вирішив атакувати свого напарника. Після того, як машини порівнялися, Феттель почав зміщуватися у бік Марка, але Уеббер не поступився, і обидва гонщики вилетіли з траси.У результаті Феттель зійшов, а Марк завершив Гран-прі тільки на третьому місці.
Практично всі гонщики і більшість, зійшлися на думці, що в аварії винен Феттель.Однак Крістіан Хорнер і консультант команди Хельмут Марко, навпаки, підтримали німця, звинувативши Уеббера в тому, що він не поступився трасу більш швидкому Себастьяну. За словами Хорнера, тепер він змінив свою точку зору.
"Я думаю, було помилкою звинувачувати Марка в зіткненні, - сказав Хорнер.- Я думаю, це був звичайний гоночний інцидент. Проблема була в тому, що зопалу після гонки ми висловили свої думки, не володіючи повною інформацією ".
Позиція керівництва Red Bull викликала гостру критику на адресу команди, яку звинуватили у фаворитизмі по відношенню до Феттелю.Але Хорнер не згоден з цими твердженнями. "Звичайно, команда не повинна покладати провину на кого-то з пілотів у такій ситуації, - сказав він. - Ми підтримуємо гонщиків у рівній мірі, і я думаю, кожен з них щось виніс з цієї події".
"Незважаючи на те, що сталося, ми не будемо визначати, хто з пілотів має перевагу в подібних ситуаціях, - додав Хорнер. - Звичайно, я і зараз вважаю, що вони повинні були поважніше ставитися один до одного, і тоді б ми не втратили стільки очок.Але вони будуть і в майбутньому боротися один з одним - може бути вже в найближчі вихідні в Канаді ".
У той же час Хорнер спростував інформацію про те, що команда намагалася застосувати командну тактику під час гонки.Згідно з деякими повідомленнями, гоночний інженер Уеббера, Кьярон Пібім, незадовго до аварії повинен був наказати своєму підопічному пропустити більш швидкого на той момент Феттеля, але відмовився це зробити.
"Ніхто не давав йому інструкцій про наказ Марку пропустити напарника, це абсолютно точно, - сказав Хорнер. - Не було ніякої змови з приводу результатів гонки, ніхто не намагався сповільнити когось із пілотів".
|