Перегляд одного допису
Старий 05.07.2012, 11:48   #1813
симчич
Moderator

Дописи: 6.630
Ukraine
Типово

Робін Ван Персі йде з Арсеналу

Голландський нападник лондонського клубу оголосив про своє рішення

Один з лідерів «Арсенала», кращий футболіст АПЛ минулого сезону Робін ван Персі не буде продовжувати контракт з лондонським клубом. Контракт гравця розрахований до літа 2013-го року, але про продовження співпраці сторони домовитися не змогли через «розбіжності поглядів на майбутнє команди».

«Після закінчення сезону я зустрічався з Арсеном Венгером і президентом клубу Іваном Газідісом. Ми розмовляли про подальший розвиток «Арсеналу», а не про мій новий контракт. Фінансові умови ніколи не були для мене пріоритетом. Минулий сезон особисто для мене був вдалим, але я хочу завойовувати трофеї. Я дуже поважаю своїх партнерів, уболівальників, Венгера, але при цьому ми не прийшли до єдиного висновку з керівництвом клубу щодо подальшого розвитку команди і її перспектив. Я не буду вдаватися в подробиці, я довго думав, але вирішив не продовжувати угоду.

Звичайно, я розумію, що не всі приймуть таке моє рішення, і я буду поважати їхню думку. Як би там не було, я люблю клуб і його вболівальників. Я виріс і змужнів саме в «Арсеналі». Протягом багатьох років я відчував загальну підтримку, натомість віддаючи себе всього на полі. Пишаюся, що провів тут вісім років».