Глава «Профмедіа» спростував чутки про продаж каналів MTV, 2 × 2 і ТВ3
Голова ради директорів холдингу «Профмедіа» Рафаель Акопов заявив, що розважальні канали залишаться у складі медіахолдингу
У ЗМІ з'явилася інформація про те, що холдинг «Профмедіа» нібито шукає покупця на свої активи - телеканали 2 × 2, «MTV-Росія» і ТВ3. «Газета.ру» називала в якості потенційних покупців телеканалів «Національну медіа групу» (НМГ), холдинг «СТС Медіа», а також структури Леонарда Блаватника (глава Access Industries) і Володимира Євтушенкова (власник АФК «Система»).
Рафаель Акопов, голова ради директорів холдингу «Профмедіа», в розмові з «Вістями» спростував цю інформацію і заявив, що ця новина - журналістська халтура.
Нагадаємо, що в червні 2012 року був створений холдинг «Профмедіа ТВ», в який увійшли телеканали MTV, ТВ3 та 2 × 2. Його очолив Микола Картозія, раніше він керував дирекцією праймового мовлення НТВ. Микола Картозія раніше розповідав про завдання, поставлені перед ним.
- Головне завдання - це розвиток телеканалів, тобто вигадування нових програм, ніж я все своє життя і займався, впровадження нових принципів програмування. Друге завдання - підвищення комерційної привабливості каналів. Я думаю, що ми будемо в набагато більшому ступені найближчим часом звернені до спонсорів, ніж це було раніше, - заявив Картозія.