Перегляд одного допису
Старий 13.07.2012, 23:00   #57
drachuk1979
Учасник

Вік: 46
Дописи: 166
Житомирська обл.
Мій ресівер: Dreambox500s,U2C+Maxi,Alphabox X4 HD
Типово

Цитата:
Допис від hacjka Переглянути допис
хернею маетесь,мова тут ні до чого,тут всьо на грощі.а ви наївні через це ненавидите росіян(москалів),москалі в чомусь навіть кращі за нас.вони не підлі як наш народ,в біді не лишуть навіть хохла.а хохол і свого убье заради копійкі.
політикани з нас сміються,використовують як МЯСО.
..........Ми, Українці, дружній народ......, але у нас немає лідера......в Росії цілеспрямована політика...., подивіться їхні новини на ОРТ, РТР, НТВ,,,,Путін там..., Мєдвєдєв інде... , вони щось (нібито) роблять,чимось цікавляться.... а в нас на 1+1 , УТ-1 ...- вбито 5 людей..., згвалтовано ..., бешкетники..,злодюги..., аварії.... і т.п. і т.д...... Українці один з найпрацьовитіших народів та найтерплячіших (наша діаспора по всьому світу - заможна та працьвита).....Скажіть , коли ,та де необхідно бути, щоб я міг допомогти Своїй країні, Своїм Дітям..................?
Р.S. Я з Житомирщини....Був у відрядженні у Харкові та Луганській (розмовляв на Українській мові) і Волинській області (50/50 розмовляв на укр/рос мові).....жодних претензій до мене не було... ,Скрізь люди доброзичливі..... політикам вигідно Нас розділяти на Схід та Захід....... а те , "що москалі в чомусь навіть кращі за нас"-так там більше Українців ,ніж москалів......