Америка. Хлопець проводжає дівчину після побачення додому, доходять до ганку її будинку і хлопець, спершись однією рукою об одвірок, раптом каже:
- Мері, зроби мені, мінет, будь ласка ...
- Ти що, здурів, на порозі дому? А раптом сусіди побачать!
- Чорт з ними, сусідами, один мінетік, Мері ....
- Ні, не зараз, краще завтра.
- Мері, один легкий мінет, я ж знаю - тобі це подобається ..
- Ні, ні і ні, зараз не буду ...
- Будь ласка, Мері, пососи небагато, ти ж стільки раз це робила
для мене і моїх товаришів ...
- Відстань від мене ....
і т.д.
В цей момент відчиняються двері і на порозі будинку з'являється заспана скуйовджена молодша сестра дівчини і говорить:
- Добрий вечір. Тато сказав, щоб я вам відсосала, або щоб ми з сестрою вам відсосали, або щоб ви у себе відсосали, або тато спуститься і ви в нього відсосете, АЛЕ ЗАРАДИ БОГА приберіть руку з домофона!
Два кума, сховавшись від жінок за хлів біля старого перекошеного на бік дерев'яного туалету. Присіли в травичці, розстелили газетку, дістали горілку, сало, цибулю, підкурили по самокрутці і розмовляють собі про те про се, про політику... Аж ось в небі з'являється якась крапка, вона все більшає і більшає і вони бачуть, що то летить дельтоплан, а під ним весить дельтопланіст. І раптом той дельтоплан перекошує і він починає падати. Дельтапланіст і так його викручував і так, але все таки зпікірував прямо в той дерев'яний туалет. Дельтоплан в одну сторону дельтопланіст в другу і все затихло.
Один кум до іншого:
- Куме, ви то бачили!?
Чоловік потягуючи самокрутку, так байдуже мовить:
- Яка країна, такі й теракти...
|