БК "Дніпро" продовжив форварда і переглядає австралійця. Суперліга
БК «Дніпро» продовжив контракт із американським форвардом Кінтелом Вудсом (1981 р.н., 203 см) ще на один сезон.
Про це в інтерв’ю 51-му каналу повідомив президент БК «Дніпро» Валерій Кондратьєв, за словами якого американець приєднається до команди 20 серпня в Литві.
«Я думаю, що цей гравець нам дуже допоможе – і плані результату, і в плані того, що як лідер може повести за собою інших. Молодим виконавцям є чому повчитися в цього баскетболіста», - зауважив Валерій Кондратьєв.
Нагадаємо, що Вудс з’явився у «Дніпрі» після Нового року, щоб замінити травмованого Фреда Хауса та закрити позицію легкого форварда, однак через власну травму був змушений достроково завершити сезон.
Загалом у чемпіонаті Суперліги американець провів 22 матчі (з них один – у плей-офф), відзначаючись 13 очками, 5.8 підбирання, 2.6 передачі й 1 перехопленням у середньому за гру. У 2-х матчах Кубка Суперліги проти «Хіміка» на його рахунку середньостатистичні 12.5 очка, 7 підбирань і 2 передачі.
Кінтел Вудс став другим після свого співвітчизника Дерріка Лоу легіонером, з яким дніпропетровський клуб продовжив співпрацю.
На перегляді в «Дніпрі» перебуває австралійський важкий форвард/центровий Деніел Кікерт (1983 р.н., 208 см). Про це в інтерв’ю 51-му каналу повідомив президент БК «Дніпро» Валерій Кондратьєв.
«Кікерт уже прилетів у Литву, тренується з командою та проходить медогляд, і за позитивного результату, думаю, саме він закриватиме позицію п’ятого номера в нашій команді», – зазначив президент дніпропетровського клубу.
Сезон 2011-2012 рр. Кікерт провів у «Турові», зігравши 43 матчі в чемпіонаті Польщі (14.8 очка + 4.3 підбирання + 1 передача в середньому за гру) та 6 матчів у ЄвроКубку (14 очок + 3.3 підбирання в середньому за гру).
Раніше австралієць грав в Італії та Іспанії, а також залучався до складу національної збірної своєї країни.
|