Перегляд одного допису
Старий 04.09.2012, 15:39   #108
D-Misha
Передовик

Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
Типово

Прогнози і реалії нашого майбутнього....
Цитата:
Подаю вам статтю яку я розробила спеціально для прочитання її на своєму зібранні Союзу Українок. Думаю, що буде цікаво для вас та і не тільки!

-----------------------------
Начитавшися неґативу на сторінках газет, журналів, книжок, хотілося знайти щось, щоб піднесло настрій і дало віру у майбутнє нашої Батьківщини України.
Особливо затривожило підписання закону про мови, в якому поставлено, ніби то нарівні, а справді на противагу українській мові - руский язик. Як завжди, коли мене щось тривожить іду із запитами до Інтернету і шукаю відповіді на свої питання.
Так вже Бог сотворив людину, що вона хоче знати свою будучність.
Моє питання пекуче, але реальне- КУДИ ІДЕ УКРАЇНА?

Знайшла надзвичайно цікаву статтю Петра Масляка,віце президента Академії наук вищої школи України, академік, професор Київського національного університету ім. Тараса Шевченка, доктор географічних наук ( економічна та соціальна географія).
Професор Масляк захопив мене своїми прогнозами української майбутності, тому хочу поділитися з вами його думками.
Починає цікавим предсказанням а саме- протягом 5-ти 6-ти років, неминуче розпростається геостратегічна «пружина» , яка віками стискала Україну сусідніми державами, Росією, Польщею та Туреччиною.
Людство мало не одного філософа, який предсказував майбутність, як ось наприклад Нострадамус. Але є багато людей ,які мають цей дар сновиддя, яке часто справджується. Однак ці люди не дуже хочуть себе проявляти, бо їх часто вважають диваками. Хочай людство має певне бажання знати своє майбутнє, в основі бояться признаватися до цього, бо воліють, щоб все було незмінне.
Далі професот Масляк пише- Багато років тому , коли я очолював заснований мною відділ геополітики і геістратегії, прпрокував маштабні терористичні акти в Ню Йорку з використанням цивільної авіації і ця стаття була надрукована в одному Лондонському часописі, радіо «Свобода» обізвала мене «новоявленим лжепророком» Ну, а що ж ви на це скажете тепер, хлопці? - закінчує своє слово професор.
Коли , цього року на «День Незалежності» був короткий допис про мене, що я вірю в кольорові пророчі сни, це таки була правда. Мені часом сняться сни і то такі наявні, що мушу вставати і записувати їх. Дружина вже думала, що зі мною щось не впорядку, але згодом лишила мене вспокою.
Далі професор Масляк описує про майбутнє України, яке він впевнений, що так і буде як він передбачає. Він сягнув у наше минуле , де Україна в постійному тиску, однак виживала і відроджувался, в той час, коли інші держави, нації, були знищені і стерті, як не існуючі. Питання- чому? Справді за наукою цивілізацій, ми мали б давно згинути. Отже –там де наука безсила, треба вжити езотеричні знання. Знання, яке базоване на духовному розумінні існування людства .
І тоді стає зрозуміло, що такий феномен стається з тими народами, державами, на яких покладена певна місія.
Тенденція очевидна, впродовж останніх століть геополітичний тиск з боку Туреччини у 18-ому столітті зійшов нанівець. В середині 20-ого століття так сталося з Польщею! На прикінці 20-ого століття послабився тиск і з Росії.
Виникла Держава Незалежна Україна. Ось вже 21 рік існує наша держава і безперечно нас цікавить, що з буде з нею у найближче десятиліття?
Історія вже раніше показувала , що при зникненні тиску- Україна завжди відроджувалася. Щоб здійснити пророцтво треба знати, що робилося з нашою країною і нацією в минулому , що робиться та що робитиметься в майбутньому;
Зараз ми маємо останній етап пострадянського періоду, а точніше, остаточної дегредації пострадянської України.
Події, які колись забирали сотні років, тепер мають цикл 20-25 років. Щоб остаточно подолати пострадянський період, Україні лишилося 5-6 років.
Далі наша держава перейде до єдиного логічного природнього українського шляху розвитку такими етапами-
1) Остаточне знищення пострадянської гнилої системи управління, усунення від влади корупціонерів та антиукраїнських елементів. Це не буде тяжко, бо всі вони вже відомі українському суспільству.

2) Внутрішня стихійна самоорганізація української нації зі знищенням «п’ятої колони» в період відсутності реальної державної влади.

3) Висунення лідера нації, який не матиме в собі характерних негативних рис

4) І не буде замішаний в жодному корупційному скандалі

5) Швидкий соціально-економічний розвиток країни

6) Тривалий період процвітання економічної і політичної стабільности.

Російська імперія остаточно розпадеться, як і сама, штучно придумана, назва- Росія.
Росія має приблизно 55 мільйонів етнічних українців, які стануть громаданами Великої України. Це величезний потенціал нашого народу.
Велика Україна неодмінно відбудеться. І не тому, що я так хочу, пише професор Масляк, а тому, що це закономірний історичний процес і об’єктивний розвиток, який не всилі змінити нікому.
D-Misha зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням