Володимир Кличко приступив до останніх тренувань перед боєм з Маріушем Вахом.....
КИЇВ. 9 жовтня. УНН. Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями WBA / IBF / WBO / IBO і журналу "The Ring" Володимир Кличко приступає до завершального етапу підготовки в тренувальному таборі в Гоїнгу, Австрія. Володимир готується до захисту своїх титулів у бою з Маріушем Вахом (Польща / WBC # 4) на арені O2 World Hamburg (Німеччина) 10 листопада, повідомили УНН у прес-службі братів Кличко.
Володимир Кличко зазначив: "Я радий повернутися в тренувальний табір в Австрії після декількох тижнів підготовки в Києві. Я дуже мотивований і буду готуватися, щоб підійти в найкращій формі до 10 листопада".
Нагадаємо, молодший з братів Кличко - Володимир - зустрінеться на ринзі з поляком Маріушем "Вікінгом" Вахом.Спортсменові 32 роки, він не має поразок на професійному ринзі і з ростом 202 см є першим соперником в кар’єрі Кличко, який вище українського чемпіона.
Для 36-річного Володимира Кличко це буде вже третій бій в 2012 р. після того, як в березні він переміг нокаутом в четвертому раунді Жан-Марка Мормека в Дюссельдорфі, Німеччина та в липні переміг нокаутом в шостому раунді Тоні Томпсона в Берні, Швейцарія. На професійному ринзі олімпійський чемпіон 1996 р. одержав 58 перемог (51 нокаутом) і лише 3 поразки. Це буде 22 чемпіонський захист Кличко.
Бій транслюватиметься в прямому ефірі ексклюзивно на телеканалі RTL в Німеччині і на телеканалі "Інтер" в Україні.
http://www.unn.com.ua/ua/news/957685...riushem-vahom/