Цитата:
Допис від yura150480
savsav,
sat-prof,
ХлопцІ ,а ви не обалділи ,за список 25грн,коли канали можна в ручну пододавати
|
Ні не обалдів! В "список" входить всі оновлення на час перешивки: ПЗ, ключі, список каналів та налаштування! Коли підтримуєш до 10-ти моделей різних тюнерів і мусиш встигнути на КОЖНИЙ все обновити,крім постійного відстеженя з форумів веду постійно зошит по транспондерним новинам та ключам, щоб не упустити щось корисне! +
мушу тримати весь цей парк тюнерів (буває ради пару користувачів - коли він себе окупе не відомо!?), щоб в ЖИВУ це все корегувати і пробувати, чи працює, то 25грн заплатити 1 раз приблизно в рік абоненту це не розтрата бюджету, а є такі, що раз в 2-3 роки приходять на оновлення. А коли тюнер не шьється, бо в БЖ вспухли кондюки, а абонент говоре - та все по сій день в мене нормально працювало і якій ремонт??? Ні, я свою працю поважаю і відповідати за чуже обладнання під час налаштувань та оновлень за меньше не погожуся!
P.S. А хто хоче, то хай сам бере моі списки та дамп-и, які я регулярно тут на форумі для всіх роблю та "прикручую" - шиє собі безкоштовно, но це зменьшення звертань абонентів приведе до того,що просто ці якісні списки,дамп-и і т.п. оновлення просто перестануть робити і видавати на гора, бо кожна плата має оплачуватися!