Смішні анекдоти на сьогодні.....
- Пап, я хочу зайнятися балетом.
- Ні, Сергію, це небезпечно.
- Чому?
- Я тобі ноги переламаю.
Для українців таблички «Купатися заборонено!», «Не влізай – уб’є!», «Руками не чіпати!» – Це виклик!
За кордоном люди пристібають ремінь безпеки з думкою – раптом аварія? В Україні пристібають ремінь, думаючи – раптом даішники?!
- Чому ви хочете розлучитися з чоловіком? – Питає суддя.
- У нас різні релігійні погляди.
- А конкретніше?
- Він не визнає мене богинею.
Я не розумію, чому основна частина злочинів скоюється вночі, адже вбивати зазвичай хочеться з ранку.
З правил поведінки у вищому суспільстві:
- Якщо хтось сказав вам “дурень”, не поспішайте викликати його на дуель – можливо він просто вам представився …
В країнах арабського світу суворі закони:
За крадіжку відрубують руку.
За втечу ногу.
Тому про згвалтування там ніхто навіть не думає.
Жінка на кораблі – до нещастя. Але, як кажуть моряки далекого плавання, зголоднілі по жіночому суспільству: не було б щастя, та нещастя допомогло.
Щоб стати знаменитістю в 21 столітті не потрібно бути генієм, достатньо зробити дурість. Наприклад, прийти в школу в нижній білизні.
Вирішила допомогти батькам: прийняла ванну, зробила зачіску, манікюр, педикюр, макіяж, наділа нове плаття … Пішла шукати їм зятя.
- Як визначити, що політик бреше?
- Коли він бреше, у нього губи ворушаться.
Перед боєм Федір Ємельяненко читає підручник з квантової фізики. Нерозуміння дуже сильно його дратує і налаштовує його на поєдинок
Порадував диктор, що розповідав по телеку про програш збірної Нідерландів на ЄВРО:
“Голландці ще вчора скаржилися на якість харківської трави … газону, тобто …”