Перегляд одного допису
Старий 31.10.2012, 19:27   #4
D-Misha
Передовик

Дописи: 3.851
Ukraine
Мій ресівер: х-810,Sat-Integral S-1228 HD
Типово

На професійному рингу дебютував однорукий боксер ....

Американський боксер Майкл Костянтино, у якого з народження немає правої кисті, перемогою завершив свій дебютний бій на професійному ринзі.

У суботу 33-річний Костянтино в Нью-Йорку завдав поразки Натану Ортісу, відправивши суперника в нокаут вже у другому раунді.

«Я просто хотів показати людям, що в житті все можливо, навіть якщо обставини проти тебе, - наводить слова Костянтино New York Daily News. - Якщо багато працювати і вірити в себе, то можна досягти будь-якої мети », передає РІА Новини.

Для Ортіса це четверта поразка поспіль, у нього в активі поки немає жодної перемоги. Після поразки він зізнався, що був не досить добре підготовлений до бою, так як для цього у нього було всього два тижні.

«Дайте мені два місяці для тренувань, і я покладу його (Костянтино) в першому ж раунді», - сказав Ортіс, додавши при цьому, що однорукий боксер «на ділі виявився краще», ніж він про нього думав до бою.

Майкл Костянтино брав участь у двох аматорських чемпіонатах США «Золоті рукавички» і одного разу доходив до чвертьфінальної стадії.

http://ukrlenta.net/na-professionaln...orukiy-bokser/
D-Misha зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням