Перегляд одного допису
Старий 10.01.2013, 23:02   #143
funt3
Передовик

Дописи: 4.185

Типово

"Моя планета-HD" з'явиться в 2013 році
*

Телеканал "Моя планета" обігнав у російському ТБ-просторі всі іноземні канали про подорожі, включаючи знаменитий "Discovery". А в 2013 році ВГТРК, в холдинг якого
входить "МП", запустить новий телеканал "Моя планета-HD".
На новому телеканалі не буде іноземних програм, тільки репортажі, зняті нашими фахівцями про культурі та природу Росії та світу. Крім того, "Моя планета-HD "вийде на глобальний рівень і буде доступна зарубіжній телеаудиторії.
Перший в Росії цифровий цілодобовий телеканал про подорожі "Моя планета" розпочав мовлення з супутника ще в листопаді 2009 року, а вже в 2010 отримав і звичайну кнопку в безкоштовному пакеті кабельних операторів Москви і Санкт-Петербурга. Цей сміливий проект, здійснений зусиллями ВГТРК, націлений на розвиток науки і російських високих технологій.
Однак російський телеканал про планету Земля - це не тільки наука. За задумом - це хвилююче, насичене пізнавальної інформацією подорож, здійснити яке можна або за величезні гроші, або як і замислювалося, безкоштовно, сидячи в затишному
кріслі перед телевізором. І при цьому понюхати, поторкати
і відчути по-справжньому.
Канал "Моя Планета" надає наймасштабніші документальні проекти, новітні зарубіжні науково-популярні фільми та тільки оригінальне мовлення.
funt3 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням