Перегляд одного допису
Старий 25.01.2013, 22:15   #4
volodya44
Передовик

Дописи: 692

Типово

В проекті 1+1 «Моя хата скраю» будуть провокувати та запросять Лузіну і Арфуша

31 січня о 22.15 на 1+1 стартує прем’єра нового шоу соціальних провокацій «Моя хата скраю». Департамент журналістських розслідувань 1+1 на чолі з Максимом Шиленком пропонує авторське новаторство – соціальні провокації з ведучою Світланою Усенко. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

Журналісти під прицілом телекамер відтворюють шокувальні ситуації, щоб побачити реакцію українців. У студію програми «Моя хата скраю» проблему байдужості прийдуть обговорювати люди, які опинялися в схожих ситуаціях, експерти, які знають, що треба робити в таких умовах, народні герої, які мають відвагу допомогти. У першому випуску в гості до «Моєї хати скраю» завітали письменниця Лада Лузіна, продюсер Валід Арфуш та ведуча «ТСН. Тиждень» Алла Мазур.

«Моя хата скраю – нічого не знаю! На жаль, це прислів’я стало чи не ментальною ознакою українців. Утім, пропоную розібратися, чи мають рацію ті, хто приписує нам байдужість до проблем та бід сторонніх людей», - пропонує телеведуча Світлана Усенко.

У першому випуску «Моєї хати скраю» журналісти спокушатимуть людей чужими грішми посеред вулиці, перевірятимуть рівень байдужості на межі злочину. Чи готові наші громадяни врятувати дівчину з рук викрадачів та чи вдасться африканським діточкам, потерпілим від стихії, знайти притулок в українських родинах, дізнатися можна буде 31 січня о 22.15. «Результати соціальних експериментів вразять та шокують глядачів», - запевняють автори нового проекту.
volodya44 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням