Перегляд одного допису
Старий 15.02.2013, 22:34   #700
volodya44
Передовик

Дописи: 692

Типово

Олексій Мустафін залишає СТБ

Сьогодні, 15 лютого, Олексій Мустафін, директор департаменту документально-публіцистичних програм, залишає СТБ. Про це повідомила прес-служба каналу.

«Вдячний каналу СТБ за можливість творчої реалізації. Це були гарні роки і багато було зроблено. Пишаюся тим, що в піднесенні нашого каналу, в показниках, які ми досягли, у визнанні фаховим середовищем є частинка і моєї праці. Дякую всім, з ким ми працювали у «Вікнах» і програмі «За вікнами». Впевнений, що це було цікаво нам, і сподіваюсь - що глядачам. Гадаю, найголовніше - ми всі побачили, що в Україні можливе телебачення для сучасних, розумних людей, здатних критично мислити і робити висновки самостійно. Справжнє задоволення отримав і від роботи над проектами «2004» та «Майже доросла. Щоденник двадцятирічної». Ніколи не приховував, що мене особисто більше цікавить публіцистика, пізнавальні програми. Розумію, що зараз в Україні на них немає великого попиту, - коментує своє рішення Олексій Мустафін. - Але сподіваюся, що часи зміняться. І спробую зробити все можливе, щоб ці зміни відбулися швидше. Впевнений, що попереду є чимало проектів. Ідеї вже є. Завжди буду згадувати часи, коли працював на СТБ, і людей, з якими пощастило працювати, з теплотою. Принагідно, хочу вибачитися перед тими, кого, можливо, ненавмисне образив чи просто не зрозумів. Ви були чудові. Дякую».

Олексій Мустафін працював на СТБ з 2006 по 2011 роки на посаді заступника голови правління ПрАТ «ММЦ - СТБ» з інформаційного мовлення і очолював Інформаційно-аналітичний департамент. З 2011 року – був директором департаменту документально-публіцистичних програм.
volodya44 зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням