Товариші, прошу поради. Хочу купити GI S8120. Що поганого можете про нього сказати? Ще прошу пояснити популярно (якщо можна) пару моментів:
1.Телік у мене старий (4:3), підключення по тюльпанах. Чи не буде там зображення дрібним, або меню нечитабельним, або ще якась неприємність. Є там формат зображення 4:3?
2.Десь читав що звук в цьому ресе якийсь глухий. Чи правда це?
3.На рахунок шарінга. В будинку є Wi-Fi, якщо взяти Wi-Fi свисток то шару можна зробити по вай-фай (без участі компа при перегляді)? Але роутер недалеко від телика, то можна і по LAN кабелю зробити, я правильно розумію?
4.Інтернет іноді може пропасти на короткий час, після того як він знову з'явиться, воно далі працювати буде, чи треба перезавантажувати.
5.Можна наприклад підключати кілька пакетів шари (наприклад триколор на 36Е і Xtra TV на 4W)?
6.У мене ноут, ком порту немає. Використовую перехідник ЮСБ-ком порт. Чи буде цей рес нормально конектитися через цей перехідник?
7.Ключі (навіть бісс) я так зрозумів там вручну не вводяться, все через комп або я не прав?
8.Які ще підводні камені можуть чекати при роботі з цим ресом.
9. І так, який інтернет магазин можете порадити для покупки в Україні (чим дешевше, тим краще).
Поясніть, будь ласка, якщо можна. Щоб потім якщо надумаю все таки купити ріпу не чесати нащо воно мені треба було.