Перегляд одного допису
Старий 25.03.2013, 21:39   #11
sat-prof
Administrator

Дописи: 6.648
Ukraine
Мій ресівер: Opticum 9500HD Enigma2 (ACC Авангард) +Openbox X820 (Dir320)
Типово

-Куме, а ви хотіли б зайнятись сексом в трьох?
-Ну та певно шо бим хтів, чого б і нє....
-ТО хутко біжіть до дому...вже...))

Директор компанії викликає секретарку і повідомляє їй: «Давай поїдемо на тиждень закордон. Зберай речі ».
Секретарка по приходу додому повідомляє цю новину чоловікові: "Коханий, я їду з шефом« у відрядження на тиждень, тобі доведеться подбати про себе самому». Її чоловік дзвонить своїй коханці: «Моя дружина їде на тиждень, давай проведемо цей час разом» Коханка телефонує своєму учневі, якому викладає приватні уроки математики: «Я буду зайнята, дуже багато роботи, так що на наступний тиждень уроки скасовуються». Задоволений хлопчик дзвонить своєму дідусеві: «Дідусю, у мене весь тиждень не буде занять, оскільки вчителька буде зайнята. Давай проведемо весь тиждень разом».
Дідусь (директор компанії) знову телефонує своїй секретарці: «Цей тиждень внук просить провести з ним час. Поїздка відміняється. Поїдемо пізніше »Секретарка телефонує своєму чоловікові і говорить:« Шеф зайнятий, ми відклали відрядження на пізніше». Чоловік дзвонить коханці:«Не вийде на цьому тижні зустрітися, дружина скасувала поїздку». Коханка телефонує учневі:«Заняття на цьому тижні будуть як зазвичай». Учень дзвонить дідусеві: «Дідусю, вчителька каже, що на цьому тижні уроки будуть як зазвичай. Я не зможу скласти тобі компанію»
Дідусь телефонує своїй секретарці: «Не турбуйся, ми поїдемо на цьому тижні. Збирай речі »....