Цитата:
Допис від slavon
То кому воно таке треба ???
|
Cлавік ,поперше це НАРОДНЕ Тб,а народ у нас HD телевізорів немає мати,про що свідче їхній тюнер який не має HDMI ... А для кінескопки можна пережимати стільки влізе (то звичайно жарт,але...........)
vimpel,
Взагалі то ,вони можуть закодуватися ,оскільки вони не для кінцевого глядача.... А пишуть про те що втратять на рекламі ,то їм побарабану, її і так було море і до виходу каналів на супутник.... Як на мене хай кодують,я вже наприклад забув коли останній раз дивився укр канал з їхнім постійним покращенням (програм) ,одне шкода,за СТБ (хоча там є якісь тести,якщо ще є) ,бо я там Х-фактор дивився,більше ні для чого мені той треш не потрібен.... Народ сам розбереться переходити на шару чи на оф перегляд.... Я звичайно остаюся на шарі,хоча і дивлюся оф "Веселку"!!!!
Цитата:
Допис від slavon
Хотберд тоже уйдет в глухую
|
Це вже повна несенітниця,оскільки Первий канал,для Німців,а не для нас ,як і остальні .... А звідки ТНТ на Хотбірді? Чи вони про той канал,як він там НАШ чи RUS
Цитата:
Допис від slavon
К тому же есть открытые российские каналы на 13е,53е,55е,75е,85е,90е.
Глобикам работы еще хватит!Не переживайте!
|
Оце,що за комент?????? Славік всі ці коменти,для сходняків,наші ж люди жмуть 5 лишніх паперів що 19,2 доставити.... Я не давно проїжджав по Львову і Брюховичам то відсотків 95 ,там стоять дракони(навіть без 19,2) ,люди як почують що на вище перечислені супутники потрібно три антени і там два десятка каналів (зі всіх,може і менше),пошлють вас лісом так що ви не вернетеся.... Кодування каналів на драконі буде означати голодну смерть установщикам....ІМХО