Цитата:
Допис від slavon
arki, В принципі таким ресом я не користувався, але я дуже сумніваюсь в тому, що тузик Шарик буде працювати в ньому через СОМ порт. А чим Вам не подобається випустити тузика в нет через ЛАН інтерфейс з допомогою тогож роутеру і ЮСБ модему. А кембріджі як на мене це досить архаїчний інструмент...
|
не подобається тим що, ціна на роутер+ ЮСБ модем набагато вища ніж вартість кембріджа М10 (який доречі відмінно працюе). Одна запара це хд ресивери... За моїм проханням у одного приятеля гегель написав софт для роботи м10 і GI HD Mini але знову останні перестали ввозити на Україну. А лінуксових принципово із -за їх повільного завантаження при включенні, бачити не хочу. Одній знайомій поставив аміко 8900 так вона мені через кілька днів телефонує і каже, "забери цей металолом назад, для того щоб подивитись Роксолану цей тюнер треба ще зранку вмикать". І дійсно, в мене ноут швидше завантажуеться ніж те нещасття яке всі так хвалять, щоправда потім пишуть на форумах та мучаються як відкрити полуничку на 19е

Всіх з Великоднем, міцного здоровя і всіляких гараздів, Христос воскрес!!!