arki, Друже "кожному свое" - було написано на воротах одного з фашиських концтаборів. Я особисто наприклад нелінуксових ХД ресіверів принципово не ставлю, з цілком зрозумілих причин, про це я вже давно писав тут на форумі. Ви думаєте що тузик Шурик, в тому вигляді в якому він є зараз буде існувати ще довго ??? Я особисто в тому дуже сумніваюсь. І першими адаптуються до змін реси з відкритою ОС Лінукс, а на адаптацію софтових треба буде чекати як мінімум довго.
Цитата:
|
не подобається тим що, ціна на роутер+ ЮСБ модем набагато вища ніж вартість кембріджа М10 (який доречі відмінно працюе)
|
Роутер з модемом працює також відмінно, а рахувати гроші клієнта в цій справі це остання річ - схоче дивитися - заплатить...
Цитата:
|
Одній знайомій поставив аміко 8900 так вона мені через кілька днів телефонує і каже, "забери цей металолом назад, для того щоб подивитись Роксолану цей тюнер треба ще зранку вмикать".
|
Скажіть своїй пані нехай увімкне той ресівер за 2 хвилини до серіалу, нічого з нею не станеться. Звичайно Фулани це не вершина лінуксових ресіверів, але на Шпарку працює добре і вартий тих грошей що коштує.
Viasat UA (Віжин ТВ) - це маразм, яких мало !!!
Стронг 7700, 7707 - металолом, гіршого від нього приймача немає !!!
Не ведіться на це, бо це 100% лохотрон !!!
Востаннє редагував slavon: 06.05.2013 о 09:08.
|