Перегляд одного допису
Старий 09.05.2013, 19:52   #1983
симчич
Moderator

Дописи: 6.630
Ukraine
Типово

Манчестер Юнайтед оголосив про підписання контракту з Мойес

Нинішній наставник «Евертона» підпише угоду з «червоними дияволами» строком на шість років

«Манчестер Юнайтед» підтвердив інформацію про підписання контракту з Девідом Мойесом. Повідомлення на офіційному сайті «червоних дияволів» говорить, що шотландський фахівець укладе угоду з новою командою строком на шість років. Нагадаємо, що раніше «Евертон» підтвердив інформацію про те, що Мойес покине клуб після завершення сезону.

Офіційно Девід Мойес займе пост головного тренера «Манчестер Юнайтед» 1 липня. Кандидатуру наставника «ірисок» схвалив сер Алекс Фергюсон, тому рішення про його призначення було прийнято одноголосно.

«Коли ми обговорювали кандидатів, я порахував, що у нього є всі необхідні якості, і ми одноголосно погодилися з кандидатурою Девіда Мойєса, - сказав Фергюсон. - Девід - людина виключно порядна і справжній трудяга».

«Я вже давно захоплююся його роботою. Ще в 1998 році я пропонував йому позицію помічника в моєму штабі. Він був тоді молодим фахівцем, який тільки починав тренерську кар'єру. З тих пір він проробив чудову роботу в «Евертоні». Не піддається сумніву, що у нього є всі якості, які вимагаються від тренера в нашій команді», - зазначив Фергюсон.

Востаннє редагував симчич: 09.05.2013 о 20:23.
симчич зараз поза форумом   Відповісти з цитуванням