Перегляд одного допису
Старий 19.05.2013, 11:49   #450
VADYA777
Moderator

Дописи: 1.108
Ukraine
Типово БОКС!!!

Повєткін легко і швидко нокаутував Вавжика. Далі - Володимир Кличко!

Тричі відправивши поляка у нокдаун, "Вітязь" закінчив бій вже в третьому раунді

"Регулярний" чемпіон WBA Олександр Повєткін в п'ятницю в Москві захистив свій титул, перемігши польського претендента Анджея Вавжика.

З першого раунду Повєткін зайняв центр рингу, а Вавжик практично нічого не намагався зробити. У другому раунді Повєткін відправив поляка у нокдаун і у того відкрилася кровотеча з носа, яке з часом залило кров'ю тіло і обличчя. У третьому раунді "Витязь" двічі відправив претендента на настил рингу, і другий рефері прийняв рішення зупинити бій.

Наступний поєдинок Олександр Повєткін повинен провести восени проти українця Володимира Кличка.

Віталій Кличко: "Я дуже радий, що Олександр Повєткін переміг"
Український чемпіон прокоментував вечір боксу в Москві

Чемпіон світу з боксу в суперважкій вазі за версією WBC українець Віталій Кличко заявив, що радий перемозі росіянина Олександра Повєткіна над поляком Анджеєм Вавжиком і сподівається на підписання найближчим часом контракту на бій між Повєткіним і суперчемпіоном світу WBA Володимиром Кличком.

Чемпіон світу WBA Повєткін нокаутував Вавжиком в третьому раунді і зустрінеться з молодшим з братів Кличків 5 жовтня в Москві.

"Я дуже радий, що Олександр Повєткін сьогодні переміг і хочу привітати його, - сказав Кличко. - Я сподіваюся, що найближчим часом буде підписаний контракт і поєдинок, якого чекають багато любителів боксу, відбудеться. Підписання контракту, сподіваюся, відбудеться протягом декількох найближчих днів або тижнів. І величезна армія вболівальників - і москвичі, і гості столиці - побачать цей поєдинок ".

Характеризуючи поразку чемпіона світу WBA у важкій вазі росіянина Дениса Лебедєва від панамця Гільєрмо Джонса, українець зазначив: "Можу сказати одне - я давно не бачив таких напружених поєдинків".

"Денис викликає величезну повагу, - продовжив чемпіон світу. - Це людина з великим серцем, з характером, з волею до перемоги. У його суперника приголомшлива здатність тримати удар - кілька разів я думав, що ще після кількох ударів поєдинок закінчиться перемогою Дениса. Але поєдинок тривав - Денис вів за очками, але, на жаль, пропустив удар і програв. Треба віддати йому належне - ще з четвертого раунду його праве око практично не бачив. І те, що Денис в таких умовах протримався до одинадцятого раунду, викликає колосальну повагу ".

Лебедєв програв Джонсу в 11-му раунді технічним нокаутом.